Asi 

Kanal D | 2007 - 2009
 
Producent: Cevdet Mercan | Originalna priča: Gul Dirican | Broj epizoda: 71
 
Uloge: Tuba Büyüküstün, Murat Yildirim, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Selma Ergeç, Cemal Hunal, Tülay Günal, Tülay Bursa, Aslihan Guner, Necmettin Çobanoglu, Saygın Soysal, İbrahim Bozgüney, Aslıhan Güner, Onur Saylak, Elif Sönmez, Kenan Bal, Dilara Deviren, Tuncel Kurtiz...

1. sezona:

Epizoda 1:
Demir Dogan, biznismen iz Istanbula, vraća se u rodni kraj sa svojim prijateljem Kerimom nakon što su kao deca otišli sa svojom tetkom Suheilom i sestrom Melen. U Antaki saznaje za smrt svoje majke koja se udavila u reci nakon što je izgubila posao. Pokušavajući da se pomiri sa svojom prošlošću, on pronalazi Asi Kozdžuoglu, i odmah je opčinjen njom. Nažalost, Asi je kćerka čoveka kojeg Demir smatra odgovornim za tragediju njegove porodice.
 
Epizoda 2:
Demir saznaje da je porodica Kozdžuoglu jedna od naistaknutijih porodica u poljoprivrednom regionu, koja je navodno naterala njegovu majku da izvrši samoubistvo. Motivisan osvetom i željom da se vrati svojim korenima, odlučuje da svoj biznis preseli u Antaku, gde kupuje farmu Džemal Age, Ihsanovog svekra, u nameri da sazna više o prošlosti svoje majke. 
 
Epizoda 3:
Kako bi bili u stanju da otplaćuju svoje dugove, Demir ponudi Ihsanu zanimljivu ponudu. U međuvremenu, privlačnost između Kerima i Dafne sve više raste.
 
Epizoda 4:
Demir, preuzima hitopeku Ihsanove farme. Uspeva da Asi zaposli da radi na njegovoj farmi kako bi otplatila očev dug. Suheijla nije zadovoljna vezom između Kerima i Dafne. 
 
Epizoda 5:
Ihsanu se ne sviđa kada čuje da njegova kćerka radi da Demirovoj farmi, da bi otplatila njegove dugove. I uprkos očevom oklevanju. Asi nastavlja da radi na Demirovoj farmi.
 
Epizoda 6:
Pre nego što je Suheilin muž umro, on joj je rekao da suprotno svom verovanju, njen sin nije rođen mrtav, već je još uvek živ. Da bi saznala nešto više Suheila odlučuje da ostane u Antaki.
 
Epizoda 7:
Demir govori Asi o svojoj prošlosti. Kada Asi saznaje za samoubistvo njene majke, ona je vidno šokirana i sada može da razume Demirovo predhodno ponašanje. Kerim koji je preko ušiju zaljubljen u Dafne, želi to da otkrije svetu. Ali to neće biti tako lako kao što izgleda, jer je Suheila vidno protiv bilo kakve veze između njene porodice i porodice Kozdžuoglu.
 
Epizoda 8:
Asi koja pristaje na Demirovu ponudu da plati pola očevog dugovanja, u zamenu za njenog voljenog konja. Ona se šokira kada saznaje da je konj poginuo u pokušaju da se vrati na staru farmu. Asi smatra da je sve teže da radi na Demirovoj farmi nakon tragične smrti njenog konja. U svojoj žalosti ona odlučuje da se odalji od Demira. Dugo očekivani susret između Suheilne i Ihsana otkriva više od jedne tajne i mnogo nesporazuma.
 
Epizoda 9:
Asi napušta svoj posao na Demirovoj farmi. Porodica Kozdžuoglu sada mora na pronađe brz način zarade. Zbog toga, Ihsan prihvata ponudu svog prijatelja Bulenta i odmah dobija novac za isplatu svog duga. Demir je međutim sumnjičav prema Bulentovoj poslovnoj etici i pokušava da upozori Ihsana.
 
Epizoda 10:
Demir se plaši da će izgubiti Asi, kada Kenan, jedan rođak iz Nemačke, otvoreno pokaže interes prema njoj. Kenan čak kaže Ihsanu da razmišlja da oženi Asi, što oduševi Nerimana.
 
Epizoda 11:
Ihsan je uhapšen, dok je Bulent nestao. Asi misli da je Demir odgovoran jer je njen otac uhapšen. Džemal Aga, suprotno od hapšenja, ima druge stvari na umu. On počinje da misli da bi Ihsan mogao biti otac Suhejlinog deteta.
 
Epizoda 12:
Demir pokušava da pronađe Bulenta u nameri da dokaže Ihsanovu nevinost, dok Kenan preuzima svu zahvalnost za Demirovu pomoć u nameri da se uzdigne u Asinim očima. 
 
Epizoda 13:
Demir je uznemiren jer Asi nema puno poverenja u njega. On obećava da će pomoći njenom ocu i traži od Asi da sačeka malo duže pre nego što krene na put u Siriju sa Kerimom, gde je Bulent poslednju put viđen.
 
Epizoda 14:
Ihsan je pušten iz zatvora. Demir je ljut jer ga Asi nije čekala.
 
Epizoda 15:
Na veridbi Defne i Kerima, Džemal Aga ima iznenađenje za Ihsana i Suhejlu.
 
Epizoda 16:
Okeš izgleda krije više nego što je rekao o Suhejlinom detetu.
 
Epizoda 17:
Nakon što je dosta godina mislila da je njen sin rođen mrtav. Suhejla napokon saznaje da je Aslan njen sin. Ta novost će promeniti živote porodice Kozdžuoglu, posebno kada Ihsan nakon razgovora sa Suhejlom, saznaje je da je Alsan takođe njegov sin. 
 
Epizoda 18:
Alsan je zarobljen u požaru na farmi. Kada Suhejla i Ihsan otvoreno pokažu zabrinutost za Alsanov život kao i njegovi roditelji Fatma i Okeš, tajna više ne može da se čuva. Kada Aslan biva izvučen iz požara na farmi, Džemal aga otkrije da su Suhelna i Ihsan Aslanovi biološki roditelji. Sa ovim otkrićem, Asi počinje da shvata zašto je Demir pokušao da drži distancu od nje.
 
Epizoda 19:
U nameri da se udalji od svega, Asi odlazi u Istanbul da bi obavila poslovne dužnosti svog dede. Kada Demir čuje da Asi odlazi u Istanbul, on odluči da napusti grad sa Asi da bi tako proveo neko vreme sa njom.  
 
Epizoda 20:
Uprkos tome što su njihovi roditelji protiv veze dve porodice, Dafne i Kerim ipak odluče da se venčaju bez znanja njihovih roditelja.
 
Epizoda 21:
Dafnini roditelji su protiv njenog braka sa Kerimom kao i njegovi roditelji. Novi mladenci nemaju drugi izbor nego da privremeno ostaju u Džemal aginoj kući.
 
Epizoda 22:
Na zaprepašćenje Kerima i Demira, Suhejla daje Aslanu papire za hipoteku Kozdžuoglu farme. I dalje ogorčena Suhejla podstiče Aslana da oseća mržnju prema Ihsanu.
 
Epizoda 23:
Aslan preuzima Kozdžuoglu farmu. Dok Neriman i njegove kćerke ostaju kod Džemal Age. Dafne uspeva da se pomiri sa svojim ocem  i uspeva da ga ubedi da ostane sa njom i Kerimom. Kada izbije oluja, Asi i njen otac Ihsan odlaze na farmu da pomognu Aslanu da spasi polja od poplave. Asi pokušava da pronađe bolji način za porodične finansije. Njen deda joj ponudi da vodi njegovu farmu u Adnani. Međutim, Demir ne želi da Asi napusti grad. U međuvremena Gonka počinje da izlazi sa Zijom.
 
Epizoda 24:
Demir uspeva da kupi Kozdžuoglu farmu, i planira da je vrati pravom vlasniku. Na Gonkinoj svadbi, Demir daje Asi zlatnu ogrlicu i traži od nje da je uvek nosi kao simbol njihove ljubavi.
 
Epizoda 25:
Kozdžuoglovi se vraćaju na farmu. Demir daje Asi novog konja kao poklon da joj nadoknadi ono što se desilo njenom konju kojeg je mnogo volela.
 
Epizoda 26:
Asi i Demir konačno jedno drugom priznaju svoju ljubav.
 
Epizoda 27:
U pravo vreme, Demir uspeva da spasi Suhejlu. Suhejlin pokušaj ubistva učiniće da se Demir, Melek i Aslan ponovo približe Suhejli, ali to prouzrokuje u Demiru da se opet distancira od Asi.
 
Epizoda 28:
Novi biznismen, Ali, dolazi u Antaku, sa namerom da investira u neki projekat. Kada je ugleda odmah se zainteresuje za Asi.
 
Epizoda 29:
Na Demirovo zaprepašćenje, Ali otvoreno pokazuje da mu se sviđa Asi. Suheijla se teško oporavlja nakon pokušaja samoubistva.
 
Epizoda 30:
Za Asin rođendan, pripremaju joj zabavu iznenađenja. Asi skida Demirovu ogrlicu jer veruje da je on ravnodušan prema njoj i stavlja novu ogrlicu koja je rođendanski poklon od Alija. Gonka je trudna što poboljšava njen odnos sa Zijom.
 
Epizoda 31:
Stvari između Asi i Demira izgledaju bez nade. Asi pronalazi Zejnep u Demirovoj kući i sve pogrešno razume.
 
Epizoda 32:
Asi više ne može da veruje Demiru, uprkos njegovim stalnim molbama da veruje u njega. Ali predloži Asi brak, ona odbija. Međutim kaže Demiru da je pristala na Aliovu prosidbu.
 
Epizoda 33:
Stvari između Asi i Demira se više zakomplikuju kada čuje da će se Demir oženiti sa Zajnep, ženom čiji je život spasio.
 
Epizoda 34:
Kada Asi čuje da se Demir ženi, duboko je povređena i pristaje da se uda za Alija. Međutim, Asi i Demir napokom prebrode nesporazume i tada se ujedine. Džemal Aga je pronađen ubijen u svojoj sobi, a jedini osumnjičen je Demir koji je pokušao da da lažnu izjavu da zaštiti Aslana, koji je takođe trebao da ubije Džemal Agu.

 


2. sezona:

Epizoda 35:
Demir se vraća iz Pariza i zaprosi Asi, ona pristaje. Novi istražni sudija Namik dolazi u grad da bi otkrio ko je ubio Džamil Agu.
 
Epizoda 36:
Galeb kaže policiji da je Demir bio kod Džamil Age na dan kada je ubijen. Ihsan saznaje da je Demir pratio Aslana tog dana da bi ga zadržao, ali na Suhejlinu molbu Demir nije ispričao policiji celu priču.
 
Epizoda 37:
Lejla odlazi u Istanbul. Demir je pod posmatrom. Neriman je ubeđena da Demir i Aslan imaju neke veze sa smrti njenog oca. Ona je oštro protiv da njena kćerka Asi ponovo sretne Demira.
 
Epizoda 38:
Dokazi su otklonili Demira od bilo koje sumnje. Međutim, Ali, koji je i dalje zaljubljen u Asi, pokušava da naudi Demiru pa čak radi i sa Galebom.
 
Epizoda 39:
Bliži se dan venčanja između Asi i Demira. Dok oni pokušavaju da venčanje bude malo, Neriman se ogluši od njih i predloži im veliko slavlje, jer je tako njen otac želeo. Demir saznaje da je Galeb pronasao Zejnep u Istanbulu. U nameri da joj spasu život Kerim i Demir odlaze u Istanbul. Ali uspeva da falsifikuje dokaze da bi sve ukazalo da je Demir ubio Džemal Agu.
 
Epizoda 40:
Na dan Asinog i Demirovog venčanja, Demir je uhapšen. Oružje koje je Ali podmetnuo u Demirovu kuću, tamo je i pronađeno. Ali je presrećan jer je Demir uhapšen.
 
Epizoda 41:
Asi predloži Demiru da bi trebao razmisliti o mogućnosti da priznaje krivicu u nameri da mu smanje kaznu. Demir i dalje govori da je nevin i da je veoma razočaran njenim nepoverenjem. Govori joj da je više ne želi videti.
 
Epizoda 42:
Demir je dokazao da je nevin i pušten je iz zatvora. Kada Asi saznaje da on želi razvod, razočara se i postaje tužna.
 
Epizoda 43:
Asi nežno brine o Demiru nakon što je ovaj pao sa konja. Nesreća prouzrokuje da njihov brak ide dobrim putem, dok su stvari između Kerima i Defne sve gore.
 
Epizoda 44:
Asi razočarano gleda kako Ali postaje blizak sa Melek u nameri da bude blizu nje. Očajna Defne vidi Kerima sa drugom ženom.
 
Epizoda 45:
Asi odluči da uzgaja organsku farmu. Asi i Demir postepeno pokušavaju da prevaziđu razmirice. Demir kada čuje za vezu Alija i Melek, zabranjuje tu vezu i mogućnost da se oni ponovo vide.
 
Epizoda 46:
Asi i Demir se pomire, dok Defne odluči da se razvede od Kerima. Suhejlino i Namikovo konstantno viđanje prouzrokuje glasine u gradu o njihovoj ljubavnoj vezi.
 
Epizoda 47:
Asi počinje da planira i radi na svojoj organskoj farmi. Nažalost, Demir planira izgradnju nove fabrike koja predstavlja pretnju za njene planove.
 
Epizoda 48:
Radi Asi, Demir predlaže da potraži novu oblast za izgradnju fabrika, i u početku uspeva da ubedi svog novog poslovnog partnera Zafera, sve dok se Ali ponovo ne umeša. On i dalje pokušava da našteti Demiru, pa čak i daje Zaferu nagoveštaj da je način da vrši pritisak na Demira je kroz njegovu ženu. Kada Demir odbije da radi za Zaferom i Alijem, Zafer naredi da kidnapuju Asi i tako ga primoraju da učestvuje. Demir se plaši da ne izgubi Asi čiji je život u opasnosti. U cilju da je pronađe on je spreman čak da radi sa mafijom.
 
Epizoda 49:
U nameri da spasi Asi, Ali stavlja njen život u još veću opasnost. Asi pokušava da ga se oslobodi i slučajno ga ranjava, on je potom odmah prebačen u bolnicu.
 
Epizoda 50:
Demir prihvata Alijeve poslovne predloge ali samo pod uslovom da se Ali odalji od Melek. Ali prihvata Demirove uslove ali bez namere da ih se drži i predlaže brak Melek. Dafne i Kerim se razvode jer ona misli da je on vara. 
 
Epizoda 51:
Demir saznaje da bi njegov otac mogao biti živ. Porodica Kozdžuoglu dobija novog člana. Gonka (Asina sestra) rađa kćerku.
 
Epizoda 52:
Ali otvoreno kaže Asi da on predlaže brak Melek samo da bi bio blizu nje. Asi je iznenađenja i besna. Ona ne zna da li da kaže Demiru koji je oštro protiv veze njegove sestre i Alija.
 
Epizoda 53:
Demir uspeva da pronađe svog davno-izgubljenog oca Hajdra u Siriji. Na dan venčanja između Melek i Alija, Demir srećan dovodi svog skoro pronađenog oca. 
 
Epizoda 54:
Hajdar je neljubazan prema Asi jer ima predrasude prema njenoj porodici. Kerim postaje ljubomoran na Zafera i to je napredak za Defne.
 
Epizoda 55:
Iako je tek oženjen sa Melek, Ali i dalje pokušava da se približi Asi. Zbog toga Asi daje Aliju ultimatum da što pre ode iz njene kuće. Melek prisustvuje sceni i shvata pogrešne stvari. Namik izjavi Suhejli ljubav i predloži joj brak.
 
Epizoda 56:
U oproštajnom pismu, Melek objasni da je uverena da Ali i Asi imaju vezu, zbog toga se udavi. Uništen, Demir napušta Asi i sve iza sebe, ne čekajuci da mu kaže da je Asi lažno optužena. Ona mu ne uspeva reći da je trudna. Vreme prolazi, Asi rađa kćerku.
 
Epizoda 57:
Prolazi pet godina, Asi i Demir su odavno razvedeni. Na njihovom putu ka Antaki, Suhejla i njen muž Namik dožive nesreću. To dovede Demira i Kerima ponovo u Antaku, ostavljajući porodicu Kozdžuoglu u razočarenju. Posebno kada Demir sretne Asju, ne znajući da je to njegova kćerka.
 
Epizoda 58:
Kada Demir sazna da je Asija, Asina kćerka, on sumnja da bi to mogla biti njegova kćerka. Posebno to shvata kada vidi da Asija nosi zlatnu ogrlicu koju je Demir dao Asi pre nekoliko godina kao simbol njihove ljubavi koji je Asi sada dala svojoj kćerki kao uspomenu na oca. Zbog toga, on odlučuje da ostane u Antaki u nameri da sazna ko je Asjin otac. 
 
Epizoda 59:
Uprkos Demirovom verovanju da je Asja njegova kćerka, porodica Kozdžuoglu to poriče. Suhejla uzima stvar u svoje ruke i traži DNK test. Demir, međutim želi da čuje istinu od Asi.
 
Epizoda 60:
Saterana u ćosak, Asi kaže Demiru da je Asja njegova kćerka. Kada Demir i njegova porodica zatrpaju Asi i njenu kćerku nedoličnim ponašanjem, ona odlučuje da napuste grad na neko vreme.
 
Epizoda 61: 
Demir otrkiva Asi i Asju u Siriji. Ljut na Asi, želi da ona oseti kako je to kada izgubiš dete i odluči da odvede Asju sa njim ne govoreći Asi gde su.
 
Epizoda 62:
Demir koji je pronašao Asi i Asju, iskoristi priliku i povede svoju kćerku Asju sa sobom nazad u Tursku.
 
Epizoda 63:
Za dobrobit njihove kćerke, Asi i Demir odlučuju da se učtivo ponašaju jedno prema drugom. Asja je presrećna jer je Demir u njenom životu. On jedva čeka da kaže Asji da je on njen otac. Zefer želi da njegova veza za Defne pređe na sledeći korak, dok je Defne zbunjena Kerimovim prisustvom. Kerim počinje da lansira da osudi Zafera koji je i dalje uključen u sumnjive poslove.
 
Epizoda 64:
Asja je izgleda spremna da prihvati Demira kao svog oca, jer je ona kao i on zadovoljna što su zajedno. Oni idu na svoj prvu plovidbu brodom, brodom koji je Demir napravio uz Asjinu pomoć. Suhejla želi da Demir bude srećan i veruje da njen nećak i nova doktorka Inki bili lep par. U međuvrmenu Kerimov plan ne ide kako treba, kada Zafer dobija pomoć u zadnjem trenutku.
 
Epizoda 65:
Demir saznaje za svoju bolest i odlučuje da odmah ne govori Asji da je on njen otac. On ne može više da skiva bolest i govori Kerimu istinu, koji je uništen nakon toga što čuje. On govori Suhejli o Demirovoj bolesti.
 
Epizoda 66:
Asi shvata da još uvek voli Demira, koji takođe nije prestao da je voli. Međutim on pokušava da drži distancu zbog svoje bolesti dok ne čuje da je Asi išla da ga traži u Asos pre tri godine. Suhejla govori Ihsanu za Demirov kancer. U međuvremenu, Zafer pokušava da sazna ko je pokušao da mu smesti zamku.
 
Epizoda 67:
Da bi pomogli Demiru, Suhejla, Ihsan i Hajdar odlaze u Istanbul da bi uradili test za kompatibilost transplatacije koštane srži. Međutim testovi ispadaju negativni. Namik i Neriman loše protumače situaciju i sumnjanju na vezu između Suhejle i Ihsana. Kerimova i Defmina ljubav cveta, dok Zafer počinje da sumnja da je Kerim, muškarac koji je pokušao da ga strpa u zatvor. Aslan napravi napor i pokaže Inki da ga privlači.
 
Epizoda 68:
Demir ne želi da Asi sazna za njegovu bolest. Kada mora da ode u Istanbul da primi hemoterapiju, on pita Inki da ide sa njim. Sumnja počinje da se budi u Asi i pita se da li njihova ljubav još uvek ima šansu. Pre nego što ode u Istanbul sa Demirom, Kerim pita Dafne da se ponovo uda za njega i ona pristaje. Ljubomorna Zafer ne može to da trpi i kidnapuje Kerima.
 
Epizoda 69:
Asi ne može da razume zašto je Demir odjednom otišao u Istanbul nakon što joj je izjavio ljubav. Ovog puta ona ne želi da se ponos ili nešto drugo stane na put njene ljubavi. Zbog toga Asi odlučuje da ode u Istanbul i otvoreno priča sa Demirom. Njena sumnja da Demir i Inki imaju aferu pojačana je kada stigne u Istanbul. Tužna i razočarana, Asi se vraća kući i tada joj Ihsan govori istinu o Demirovoj bolesti. U međuvremenu, zaslepljen ljubomorom, Zafer umire u pokušaju da ubije Kerima.
 
Epizoda 70:
Asi odmah želi da se vrati Demiru kada sazna da ima rak. Ona je spremna da mu nadu i hrabrost izjavljujući mu ljubav. Ona takođe ubeđuje Demira da je Asji napokon rekla da je on njen otac. Asja je presrećna vešću da je Demir njen otac. Kerim i Defne se venčavaju po drugi put i odluče da se presele u Istanbul, gde Defne želi da otvori restoran sa specijalitetima iz Antake. 
 
Epizoda 71:
Asjine želje jedna po jedna se ostvaraju. Zahvaljujući svojoj kćerki, Demir može da pobedi svoju bolest. Demir pristaje na Asinu prosidbu i oni se ponovo venčaju na privatnoj ceremoniji na plaži. Aslan i Inki takođe se venčau i imaju veliko slavlje u bašti na Kozdžuoglu plantaži. Trudna Defne i njen suprug Kerim se sele u Istanbul. Demir, koji je obećao kućicu na drvetu svojoj kćerki, konačno može da održi obećanje i počinje da gradi kuću na drvetu. Asja je presrećna kada vidi svog oca i majku zajedno, srećne, ona može da im pomogne da zaborave bolnu proslost.
 
KRAJ SERIJE