Antes muerta que Lichita

Televisa // 2015
 
Producent: Rosy Ocampo // Originalna priča: Covadonga Espeso // Broj epizoda: 133
 
Uloge: Maite Perroni, Arath de la Torre, Ingrid Martz, Chantal Andere, Eduardo Santamarina, Sherlyn, Diego de Erice, Eddy Vilar, Patricio Borghetti, Manuel "Flaco" Ibanez, Sylvia Pasquel, Wendy Gonzalez, Salvador Zerboni, Luz Elena Gonzales, Eddy Vilard...


Sadržaj epizoda:

Epizoda 1:
Alisija Gutijerez zvana Lićita je inteligentna mlada devojka, plemenita, ali neprimetna za druge ljude. Na putu ka poslu u autu svog oca Ignasija Gutijereza udare jednog muškarca. Kada Lićita izađe iz auta da vidi šta se desilo zaljubi se na prvo pogled. Ali muškarac je ne primeti, i nastavi svojim putem kao da se ništa nije desilo. "Ikonika" je najpopularnija agencija za markenting u Latinskoj americi. Tu radi Lićita, gde je svakodnevno izložena ismejavanju svojih saradnika. Čak i njen šef Elias je ismeva ali ga trpi jer želi da dobije posao za stalno. Elias traži od Lićite da pozove sve saradnike na sastanak. Pre sastanka ona zapinje i rasipa papire, kada se sagne da ih sakupi puca joj suknja i ostaje u donjem vešu zbog čega je svi ismeju. Ono što nikada nije zamislila ostvarilo joj se - dobila je pomoć od Roberta Duartea, muškarca koji je njen otac udario taksijem pre nekoliko sati. Dok Roberto uspeva da dobije pozivnicu za proslavu 30 godina "Ikonike", Lićiti predaju ugovor za posao koji je odbijen jer je Elias poludeo i nije stigao da ga potpiše.

Epizoda 2:
Lićiti odbijaju ugovor i ona dobija otkaz, zbog toga nema kako da plati bolničke troškove operacije koju je imao njen otac Ignasio. Roberto je odlučio da laže o svom poslovnom životu, jer veruje da samo tako može dobiti posao u "Ikoniki" i ne želi da se vrati na slabo plaćene poslove. Gumaro mu govori da pazi. Situacija u "Ikoniki" je užasna jer im hitno treba kampanja za "Supermarkete Mas", zbog čega se Lićita ponudi sa nekim idejama. Međutim Sandra joj govori da ukoliko nema kompletnu kampanju bolje da ćuti. Lićita kroz suze govore loše o firmi u kameru. Na zabavi povodom 30 godina postojanja agencije sve ide svojim tokom sve dok se ne pojavi Lićita sa namerom da uzme cd na kojem je snimljeno sve ružno što je rekla o firmi.

Epizoda 3:


Epizoda 4:


Epizoda 5:


Epizoda 6:


Epizoda 7:


Epizoda 8:


Epizoda 9:


Epizoda 10: