Bugünün saraylısı


Avşar Film //  2013 - 2014

Režija: Kudret Sabanci // Originalna priča: Refik Halit Karaj // Broj epizoda: 36

Uloge: Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Cansu Tosun, Ali Ersan Duru, Serhat Teoman, Gülenay Kalkan, Begüm Akkaya, Dilsad Çelebi, Gözde Cigaci, Derya Durmaz, Mehmet Mehmedov, Alihan Araci...

------------------------------
 
Prevod:
"Ajšen - zlatareva kći" // Televija: Pink


1. sezona:

Epizoda 1:
Porodica Katiboglu, cenjena u istanbulskom visokom društvu, primorana je prodati svoju vilu zbog finansijskih problema. Dok pate zbog toga, vilu kupuje prošli upravnik njihovog imanja, što Ati Katibogluu pada jako teško. Porodica se privikava na tešku situaciju, a njihov nekadašnji upravnik imanja Jašar dolazi živeti u istanbulsku vilu sa svojom prelepom ćerkom Ajšen. Dok se Ata i Jašar u tišini obračunavaju oko prošlosti pune tajni, Ajšen, koja je nasledila majčinu lepotu, krenula je u upoznavanje Istanbula. Posle smrti svoje majke živela je pod očevim pritiskom. Ima jezik, ali ne govori, dobronamerna i naivna Ajšen, Istanbul je viđala samo u serijama. U svakom pogledu odaje da je strankinja u bosforskom svetu.

Epizoda 2:
Nakon Jašarove iznenadne smrti, za Ajšen i Atu više ništa neće biti kao pre. Život mu se preokrene kad pronađe Asumine dnevnike. Postaje siguran da mu je Ajšen ćerka. Rečenice pune boli slomile su Atu. Ata je slomljen što se ne može iskreno zbližiti sa svojom ćerkom. Siroče Ajšen ostala je sama u Istanbulu. Prva noć koju je sama provela u Istanbulu pretvara se u opasnu avanturu. Da bi preboleo tugu, Ata se pokušava zbližiti sa Ajšen, ali Uftade je jako uznemirena zbog toga. Sa druge strane Ajšen privlači Savaša koji je pred raskidom sa Neslihan. Savaš, koji je ismejavao Ajšen, nije ni svestan koliko ona utiče na njega. Koliko se god Ajšen trudi, njeno srce sve više zauzima Savaš. Fatih, koji je svedok Ajšenine bolne tajne, počeo se zanimati za tu mladu devojku. Prvi poljubac u Ajšeninom životu stvorio je oluju u njenom srcu.

Epizoda 3:
Sureja, koja je bila svedok tog šokantnog poljupca, u gnevu je napravila nešto što je izazvalo haos. Poludela Neslihan i njena kriza prvi je put suočila Fatiha i Savaša zbog Ajšen. Emocije koje je pokušala prikriti potpuno su zbunile Ajšen. Sa olujom u srcu Ajšen traži pouzdanog prijatelja. Raširenih ruku prihvata Feride koja se pokazala lažnim prijateljem. Ata pati što ne može dopreti do ćerke Ajšen i trudi joj se približiti, a Uftade je i dalje besna. Zbog Ajšen Ata i Uftade ponovo se suočavaju i otvaraju teme iz prošlosti. Na zabavi koju su priredili Atamanovi, Neslihan se poigrava sa Ajšen, što je za Ajšen izazvalo noćnu moru. Događaji nakon zabave preokrenuće sve naglavačke i dovesti do neočekivanog razvoja događaja.

Epizoda 4:
Porodica Katiboglu se vraća u vili u započinju svoje nove živote. Ajšen je srećna zbog proodice, ali ona i dalje pati zbog svoje prve ljubavi. Ajšen odluči da ignoriše reakcije Feride i Neslihan, i umesto da bude povučena, odluči da započe novi društveni života. Ati je veoma neprijatno što na Ajšen toliko utiču Feridine reči. Prijateljstvo koje se razvija između Ajšen i Fatiha privuče Surejinu pažnju. Ljubomora koju Sureja oseća učini je još opasnijom. Ali se susreće sa Savašovom prljavom tajno. Korak po koran zbog takmičenja oni postaju neprijatelji. Ajšen uz pomoć Feride pokaže svoj novi izgled koji sve šokira. Fatih sa pažnjoj oj gleda, dok Savaš pokušava da joj priđe. On dobija veoma neočekivan odgovor. Dok se Ajšen podapa Savašev stan, ni sama ne zna da upada u tamu. U tihoj noći, jedan trenutak će biti dovoljan da se otkrije ogromna tajna.

Epizoda 5:
Dok je svima jasno zbližavanje između Ajšen i Savaša, tenzija sve više raste između Fatiha i Savaša, kojeg naljuti optužbe koje Farih iznosi protiv njega, a on nastavlja da igra ljubavnu igricu sa Ajšen koja je još više zbuni, ali ovaj put i on je pogođen sa igrom. Ogromna svađa između Ate i Uftade je početak opasne  oluje za sve u vili. Rezan organizuje dobotvornu veče, na toj večeri Savaš odluči da osvoji Ajšen.

Epizoda 6:
Uftade je sigurna da Savaš juri Ajšen i odluči da to uzme za svoju prednost, i odluči da napravi potpuno novu Ajšen. Neslihan i Savaš se svađaju zbog Ajšen, a kada se Feride umeša situacija postaje još gora i nastaje veliki skandal. Ajšen vidi utehu u Savašu koji je bio uz nju tokom najtežeg perioda u njenom životu. Atovo neslaganje  vezi sa njenim zbližavanjem sa Savašem biće prva svađa između oca i ćerke. Ajšen je odlučna da kaže Feride o užasnoj veči sa Atifom. Savaš neće ostaviti Atifa na miru.

Epizoda 7:
Svađa između Savaša i Fatiha dostiže vrhunac, a sa tim Fatih donosi neopozivu odluku. Ajšne je odlučna da zaboravi užasnu noću i upravo saznaje da se bliži godišnjica braka Ufrade i Ate i odluči da malo smanji tenziju među njima. Međutim na proslavi godišnjice otkrive će velika tajna za sve. Ajšen će se susresti sa informacijom vezanom za njenu majku i Atu.

Epizoda 8:
Tajna koju je izgovorila Nevbahar prodrmala je Ajšin život. Rezan i Neslihan rade zajedno i otkriju priču medijima. Nakon što su počeli tračevi, nakon probitnog šoka Ata je spreman da otkrije Ajšen pravu istinu o njenom poreklu. Uftade ima svoj način da smiri situaciju. Savaš koji pokušava da se približi Ajšen nailazi na odbijanje jer mu ona više ne veruje. Savaš je odlučan da prekine igru miša i mačke i napravi racionalnu odluku. Savaševu odluku prihvate svi.

Epizoda 9:
Na proslavi dvadeset godina postojanja "Ataman", Savaš pred svima objavi svoju ljubav prema Ajšen. Obojica, Ata i Rezan kao i svi ostali shvate da je balans izgubljen između Atamana i Katipoglua. Neslihan ne može da veruje da je tako ponižena u javnosti. Smiri se tek nakon što priča sa Rezan. Savaš planira i postavlja zamku za Atu, postiže svoj cilj. Ne znajuči Ajšen postaje deo zamke. Sada su vrata otvorena za Atino uništavanje.

Epizoda 10:
Kada Ata otkrije Savaševu zamku odluči da mu se suprostavi, Katioglu porodica je šokirana kada sazna istinu - da je Atif bio taj koji je ukrao dizajne. Izdaja šokira najviše Feride. Ajšen radi sve što je u njenoj moći da ispravi tu gređku, ona povede sebe i Atu na put bez povratka. Ljubav koju Sureja oseća za Fatiha nastavlja da raste dok stvari se ne otrgnu kontroli. Dok priča sa Surejom, Fatih shvati da je došlo vreme da se suoči sa realnošću. Od sada životi Katipogluovih i Atamonovi ali ni Fatihov koji je razapet izmešu svoje porodice neće biti isti.

Epizoda 11:
Ponuda koju je Ajšen veoma stidljivo ponudi Ati, veoma ga uvredi. Ajšen ne shvatajući uradila da se Ata polako povlači od nje. Savaš koji zna da Ajšen gaji osećanja prema njemu, stavlja novi plan u akciju, međutim on ne shvata da gaji osećanja prema njoj. Atif koji plaća kaznu za svoju grešku shvata da mu je jedina nada Feride. On kreće da ostaja Feride ponovo. Fatih napokon skupi snagu da bi mogao da priča sa svojom sestrom Salihom. Sureja oseća da se Fatih svakim danom odaljava od nje i totalno izgubi kontrolu. Ata koji se bori sa finansijskom situacijom donosi veoma važnu odluku, koja veoma uznemiri porodice Katipoglu i Ataman. Ajšen skuplja svu svoju hrabrso za veliku odluku za koju ne shvata da će na kraju snositi posledice.

Epizoda 12:
Ajšen koja je donela odluku pomuti svoj odnos sa Atom. Sa Atinom molbom oni sada imaju tajnu koju dele. Savaševa pobeda ne traje dugo. Dok Atif pronalazi način, Feride donosi odluku koja se tiče Atifa li i njihove bebe. Sureja koja više ne može da podnese neuzvraćenu ljubav, dolazi od krajnje granice. Fatih nema izbora nego i dalje da podržava Sureju. Neslihan odluči da razdvoji Savaša i Ajšen, a sa svojom novom spletkom sve će biti poremećeno. Savaš radi sve u nameri da ne izgubi Ajšen, on se suoči sa realnošću jer je razapet između ljubav i osvete.

Epizoda 13:
Ljubav između Savaša i Ajšen je na testu, budući da Ajšen svako dana sve manje veruje Savašu, dok on pokušava da je ne izgubi. Neslihan ne može da podnese poraz koji je doživela od Ajšen i kune se osvetu. Ovo će značiti osveta za Savaša, ovo će biti takođe osveta za njen ponos koji je unište. Neslihan će se suprostavi Ajšen i Savašu na mestu gde oni ne očekuju i udari će ih tamo gde se najmanje nadaju. Sujera nastavlja sa napadima, njena jedina želja je Fatih. Sa jedne strane je Sureja, sa druge Ajšen, Fatih je uhvaćen u sredini, a prijateljstvo između Savaša i Fatiha je na klimavim nogama. Atif koji sada zna da je Feride trudna, ponovo napada. Njegov napad je ponov neuspešan i ne preostaje mu ni jedan opcija. Potez koji povuče Atif ponovo ga dovede lice u licem sa Atom i njegovom porodicom.

Epizoda 14:
Atifovom objavom da je Feride trudna, natera Atu i Feride da donesu opasnu odluku. Feridina izazove veoma različite reakcije u Katiopoglu porodici. Feridina odluka da napusti kuću i ode sa svojim suprugom, samo zategne odnose između Ate i Uftade. Feride odlazi u sve o kojem do sada nije znala ništa. Iako joj je Savaš izjavio ljubav, Ajšen mili da je i dalje iskorištava. Savaš počinje da plaća posledice svoji akcija kada shvati svoju ljubav prema Ajšen. Iako Ajšen želi da veruje Savašu, to ide malo teže. Porodicu Atamn uzdrma saznanje da je Sujera pobegla iz bolnice. Ta informacija približi Savaša i Fatiha, dva prijatelja se sećanjima vrate u prošlost. Ata neuspešno pokušava da drži svoju porodicu zajedno, pritisak ga natera da se preispita kakav je on zaista otac. Ata se upušta u nepoznat put.

Epizoda 15:
Nakon što Utfade pričita situaciju između redova, suočena je sa istinom, nju još više boli situacija koju Feride prolazi. Uftade uz pomoć Fatiha dolazi do Feride, koja preklinje za pomoć, sada je sigurna da Feride neće pustit iz vida. Ata je u panici kada sazna da su dnevnici kod Uftade. Tenzija između Uftade i Ata još više raste. Sureji je dosta borbe za Fatihovu ljubav i sada je odlučna da se oporavi. Neslihin plan radi bez ikakvih problema, ona je uspela da uđe u Ajšeninu kompaniju. Ajšen ponovo zbog Ate se suprostavi sa Savašem. Ovog puta, Savašena reakcija je veoma mlada, on "udari" Ajšen tamo gde najmanje očekuje. Savaš koji je duboko povredi Ajšen, pokušava da nače način da kontroliše svoj besa. On ostavlja Ajšen sa Atom, a ona dobija odgovore koje su joj potrebni.

Epizoda 16:
Tajna afera između Ate i Asuman koja je bila skrivana godinama izašla je na površinu. Ajšen je slomljena kada sazna o vezi njene majke sa Atom. Dok Ata pokušava da se opravda Ajšen, on je takođe sateran u ćošak od strane Feride, koja je poludela kada je čula Atovu odluku da želi da se razvede. Neslihan saznaje da je Savaš odlučio da predstavi nostalgičnu seriju, ona odluče da tu informaciju iskoristi u svoju korist i prenese je Ajše, koja je još jedanput razočarana u Savaša. NA prestižnoj večeri "Noć nakita", Feride na otvaranju večeri objavi nešto što sve šokira. Ajše na proslavu dolazi pod ruku sa Fatijom, što je kap koja je prelila čašu za Savaša, tenzija između njih dvojice je sve veća. Savaš je odlučan da preuzme stvar u svoje ruke, ne dozvoljavajući Ajšen da išta kaže.

Epizoda 17:
Naslovi u novinama obaveštavaju da su Savaš i Ajšen pobegli zajedno. Savaš želi samo jednu stvar od Ajšen - da provedu jedan da nasamo, negde gde ih niko neće uznemiravati. Dok su Savaš i Ajšen na planini, Rezan je besan zbog činjenice da Savaš nije tu. To takođe izazove ljubomoru kod Neslihan, ona je i dalje zaljubljena u Savaša. Budući da Ata nije u okolini, Fatih ne zna šta da radi u vezi Ajšen. Nakon što Atif upadne u nevolju, jedina osoba koja će ga spasiti je Feride, koja ga ubedi da dođe u vilu. Haos nastaje kada se Atif vrati u vilu i ugleda Atifa. Nakon što je proveo dan sa Ajšen, Savaš Ataman je sada siguran da je zaista zaljubljen u nju. Sada Savaš uradiće sve da bi to ostalo za stalno.

Epizoda 18:
Savaš zaprosi Ajšen, ona pristaje. Vest o budućem venčanju uzdrma porodice Katipoglu i Ataman. Fatih koji misle da je Savaš oteo Ajšen i da je drži protiv njene volje, pronalazi snage da se suoči sa Savašem. Dva prijatelja koja su zaljubljena u istu ženu napokon su se suočila, i to je možda početak puta bez povratka. Dva prijatelja koja misle da je njihovo prijateljstvo ne slomljivo počinju da pucaju. Ata pored situacije sa Ajšen, mora da se bori i sa porodičnim problemima. Savaš pored svih protivljenja ne želi da promeni mišljenje i nastavlja sa planovima za venčanje. Bez obzira koliko Neslihan pokušava da sakrije bes i ljubomoru, ovo će je poptuno uništiti. Feride je došla do mrtvog kraja, prouzrokovajući Ati veliku bol zbog svoje prebrzo donesene odluke. Iako je tudna ona se odluči na samoubistvo.

Epizoda 19:
Feridin pokušaj ubistva uzdrma celu porodicu Katipoglu, Atin štit je slomljen. On je rastrzan izemđu osećaja da će izgubiti kćerku i svoje odluke. Savaš i dalje nema nameru da promeni mišljenje o venčanju sa Ajšen, što natera Rezan da povuče svoj potez. Rezan koristi svoju moć u Ataman firmi da bi Savaš teško platio svoju odluku. Ovim potezom, odnos majke i sina je prodrman. Fatih koji bolno prihvata činjenicu da je izgubio ljubav svog života i dalje je ubeđen da Savašove namere nisu dobre. Rezan je odlučila da iskoristi Neslihan koja je luda od ljubomore za svoj plan. Nelishan je prešla na mračnu stranu i ne preostaje joj ništa drugo neko da uradi bili šta da bi sprečila taj brak. Velika tajna koju Rezan sazna, ponovo će staviti na test ljubav između Savaša i Ajšen.

Epizoda 20:
Savaš je besan nakon što su koristili Ajšenin lik za seriju nakita "Nostalgija", i zna da je za to odgovorna njegova majka. Rezan koja sada zna veliku tajnu saspe mu u lice tu informaciju. Savaš iako je saznao da je Ajšen biološka kćerka Ate Katipodlua, nema nameru da promeni mišljenje. Ata i Rezan shvate da ne mogu da zaustave to venčanje. Fatih se pomirio sa tom činjenicom. Feride razmišlja o Ajšeninoj ponudi i pristaje, ona počinje da radi sa Kajeri, što označava početak novih horizonata za Feride. Kada ata sazna da je Ajšen potpisala za zamaj Savašu on kreće u napad. Međutim, ne treba mu puno da shvati da je napravio veliku grešku. Ova situacija samo kod Ajšen učini da više ceni Savaša, a uzdrma odnos koji je imala sa Atom. Veče veridbe za Ajšen i Savašu je puno uspomena. Međutim, tajne kriju mnoge istine kojima se niko ne nada.

Epizoda 21:
Budući da je napravio svaki korak u svom planu, Savaš mora da se bori sa ljutnjom svoje majke i Neslihaninom ljubomorom. Sa pištoljom u rukama, Neslihan puca, proslava veredbe okupana je krvlju. Neslihan koja je u šoku, ne zna šta da radi, uplašena je. Jedino rešenje kojeg se dosetila je da se preda. Dok Feride pokušava da se dokaže u firmi, Atif provodi vreme sa jednom ženom u nameri da se dobro provede. Atif, međutim nema ideju da će mu takva vrsta zabave doneti ogromne probleme. Fatih i Ati, ne znajući šta se desilo Savašu, još uvek pokušavaju da pronađu izlazi iz te situacije. Surije je počela da radi u fabrici, iako je Ati drago, on ne može da ne misli da su Savaševi prsti umešani u to. Savaš pokušava da pronađe način da Ajšen zaboravi noćnu moru koju su doživeli na veridbi, priređuje joj posebne trenutke, koji posluže svrsi. Ajšen sada u potpunosti veruje Savašu. Dok Savašev plan teče bez promena, jedna osoba čuva tajnu koja bi mogla biti otkrivena svakog trena.

Epizoda 22:
Kada Ata sazna da Rezan i Savaš znaju za njegovu veliku tajnu, samo dokaže sebi da je dobro što ne veruje Savašu. On je sada siguran da Savaš koristi Ajšen kao deo svog plana. Uftade je svedok razgovora Rezan i Ate, međutim ona čuje samo deo istine. Uftadi je potrebno vremena da bi shvatila šta je upravo čulo. Sureja je odlučna da Rezna prizna šta radi. Rezan se suprostavi Savašu i optuži ga da iskorištava Sureju. Feride je sigurna da Atif nešto petlja, i zbog toga mu više ništa ne veruje. Feride koja je imala tešku trudnoću dobija bolove, ali ovaj put uz nju je Selim. Ata objasni Atifu da Savaš zna svu istinu. Budući da Ata ne može da ubedi Ajšen po pitanju Savaša, on zamoli Fatiha za pomoć, na kojem je velika obaveza sada. Kada dođe do slepe ulice, Fatihu ne preostaje ništa drugo nego da se suprostavi Savašu. Savaš nema nameru da bude poraže. Nakon svega što se desilo, ovo je kap koja je prelila ćašu što prouzrokuje veliku svađu Fatiha i Savaša. Budući da je Savaš isplanirao svaki korak, Ata je ostavljen bez izbora, a izbor kojim ga Savaš uslovljava, promeniće sudbine svih ostali.

Epizoda 23:
Savašov plan se završava veoma neočekivano, međutim najveće iznenađenje večeri dolazi od Uftade. Došlo je vreme sukoba između porodica Ataman i Katipoglu. Plan između Savaša i Neslihan učini da se Sureja "raspadne". Surejina iznenadna poseta totalno zbuni Fatiha. Odluka koju donesu Savaš i Fatih vezano sa Sureju izazove poseban haos. Situacija počinje da bude teška za Atea i Uftade, čija odluka uznemiri ostale članove porodice. Dani prolaze teško za Atu, koji je odlučan da sačuva slovu porodicu, i zbog toga donosi odluku. Atif želi da spasi sebe, međutim situacija oko njega se brzinski menja. Feride je očajna i postaje sve lošije kako dani prolaze, podrška joj stiže od Selima. Atif je pod stresnom jer ga je Ata saterao u ćošak. Atif nastavlja da bude trn u Selimovom oku. Ajšen se suprostavi Savašu kada sazna da on radi sa Neslihan. Savaš se dobrano trudi da se opravda Ajšen. Rezan i Ata razmatraju situaciju, međutim kraj će biti veoma opasan.

Epizoda 24:
Iako nije čula razgovor Rezan i ate, Ajšen je veoma neprijatno što ih je videla zajedno. Atif je međutim čuo njihov razgovor, sada i on zna veliku tajnu, on koristi tu informaciju da je okrene protiv Savaša, koji međutim nema nameru da ispadne slab pred Atifom, i ima pametan plan kako da ućutka Atifa. Fatih uspeva da spasi Četina od Sedinog brata, ali uradivši to biva ranjen. Fatih i Sureja snime svoj fil. Ata oseća da mu Uftade fali i neće dozvoliti da mu se porodica raspadne. On odlazi da poseti Uftade tražeći od nje da se vrati kući. Međutim Ugftade je odlučna u svojoj nameri. Čak ni Ajšenino i Feridino nagovaranje ne urodi plodom. u nameri da mu plan ne bude uništen, Savaš odluči da ga ubrza. U isto vreme on počinje da oseća svoju savest. Iako Ata pokušava da zadrži svoju porodicu zajedno, on ne može da zaštiti svoju decu od opasnosti.

Epizoda 25:
Nakon što su Ajšen i Savaš proveli noć zajedno, on je ponovo rastrzan između svoji pravih osećanja i svoje besne želje za osvetom. Uftade se vrati kući nakon što je saznala da je Četin uboden, međutim sa svojim povratkom mora da joj se odgovori na mnoga nejasna pitanja. Mala igra sreće koju Sureja igra sa Fatijom u brzom periodu dotaće dno, što će navesti Fatiha i Savaša da se suoče zbog Ajšen i Sureje. Ovaj sukob nekadašnja dva najbolaj prijatelja biće tačka preokreta za Fatiha. Savaš shvativši svoja prava osećanja prema Ajšen počinje da paniči, i još više ubrza svoj plan ne shvatajući da je tako upao u zamku koju nije očekivao. Zbog zamke u koju je Savaš upao, mnogi životi više neće biti isti.

Epizoda 26:
Nakon što je videla prevaru sopstvenim očima - Ajšen ne veruje Savašu i napušta ga. Po prvi put Savaš je napušten i nevin. Sa grubim raskidom Savaša i Ajšen, svi su pomalo odahnuli prvi Ata i Fatih. Na trenutak Fatih počinje da pati zbog igre koju igra sa Surejom i svojih pravih osećanja prema Ajšen. Sureja koja uživa u lažnoj srećni, zna da mora nešto da uradi da bi se Savaš i Ajšen pomiri. Tenzija između Ajšen i Savaša, i Ate i Rezan je uzdrmana, maleni nesporazum napravi veliki probelem. Obe porodice Ataman i Katiboglu se nalaze u sredi ozbiljne "oluje".

Epizoda 27:
Uftadine odluke bace obe porodice u očaj. Rezan i Savaš žele osvetu zbog ljage koje je bačena na njihovu čast. Dok skandal nastavlja da raste, Uftade je pogođena sa još jednom istinom, koja je oduveč u tamu. Uftade pokuša samoubistvo. Uftade se bori za svoj život. Ajšen i porodica Katiboglu su šokirani. Savaš počinje da prati svaki dokaz jer želi da sazna ko mu je postavio zamku. Atif i Neslihan shvate da je on sve bliži Huliji, i počnu da paniče. Dok Atif i Neslihan traže način da se spasu, Ajšen koja je besna na Savaša napravi potez koji će uzdrmati sve.

Epizoda 28:
Reči koje Ajšen izgovori u besu, i koraka koje napravi Fatih, dovešće ih na nepoznatu teritoriju. Savašev bes prema Fatihu raste nekontrolisano stavljajući sve u opasnost. Fatih odjednom pronalaz uvučen u igru sa Surejom da više ne vidi izlaz napolje. Dok je Uftade i dalje u kritičnom stanju, boreći se između života i smrti, Feride je uznemirena bolom koji će joj zauvek promeniti život. Nakon Ajšeninih poteza, Savaš gubi kontrolu i uzvrati na neočekivani način, što stvori novu svađu među njima. U trenutcima koje Feride prolazi, ne nadajući se biće suočena sa tajnom koju većina zna. Ferina saznaje da je Ajšen njena sestra, i napravi prvi korak koji će promeniti sve.

Epizoda 29:
Feride gubi kontrolu kada sazna da su ona i Ajšen zapravo sestre. Veruje da ju je otac izdao i poptuno je pod uticajem ljubomore. Ljutnja koju Feride oseća prema Ati i Ajšen uzburka sve u vili. Savaš korak po korak sastavlja deliće izdaje, Ajšenin bes prema njemu i dalje raste. Sada kada Rezan zna šta se zapravo dešava između Fatiha i Sureje, sve kreče nizbrdo. Došlo je vreme da Ata i Ajše konačno popričaju.

Epizoda 30:
Nakon Ajšen saznaje da je Savaš nedužan. U međuvremenu Ata je lice u licem sa Feride. Savašovo ponašenje prem Ajšen i Feridino prema Ati je užasavajuće. Neslihan i Atih se preznojavaju dok su pored Savaša, koji je srećan što je dokazano da je nedužan, sada ima novi plan za sve. On natera Ajšen da se posvađa sa Atifom, potom natera Feride i Ajše da se suoče, zbog čega se Katiboglu vila trese. Ata je nemoćan, između dve vatre svoje dve ćerke. Ajšen pokušava sve da uradi da bi ponovo osvojila Savaša, ali  njegovo bezosećajno ponašanje je samo varnica koja je zapalila fitilj bombe.

Epizoda 31:
Savaš daje Ajšen poslednju priliku, ali sreća im ne traje previše, budući da Savaš okrivi Atu da je on bio jedan od izdajnika koji mu je namestio zamku. Ajšen ne želi da veruje Savašu, i pronađe se u sredini velike igre. Sujera koja sazna za igru koju je Farih igrao, ne svesna je iznenađenja koje je čeka. U vili porodice Katiboglu sa jedne strane moraju se boriti sa svađama Feride i Ajšen dok sa druge stane je tužba koju je podnela Rezan. Savaš počinje da bude sumnjičav zbog svađa Feride i Ajšen, kada sazna istinu svi njegovi planovi su uništeni. Veliki pomak se napravi nakon što se nesporazum desi između Ate i Ajšen, Savaš napravi pozet svoje osvete koja promeni sudbinu svima.


2. sezona:

Epizoda 32:
Uftade još uvek pokušava da prebrodi šok od saznanja da je Ajšen ustvari Atina ćerka. Ajšen se suprostavi Ati misleći da neko igra okrutnu igru sa njom. Uftade se bori sa tajnom koju je upravo sazna,a Ata se oseća uhvaćenim jer tajna mora se otkrije. Došlo je vreme da porodica Katipoglu sazna istinu. Sureja je trudna što potpuno šokira Fatiha i Savaša. Još jednom Fatih je rastrzan između svojih misli i postojanja. U međuvremenu, Savaš svoj best istrese na majci da bi se osećao relaksirajuće. Sureja koja zna da je sreća koju traži daleko od nje, doneće najtežu odluku u svom životu. Feride i Atif su blizu razvoda. Dok Atif gleda načine kako da izvuče korist, prošlost dolazi d aga progoni. Napokon veliki dan za Ajšen i Savaša je došao. Savaš koji gori od želje za osveto, svoju ljubav je sakrio pod tajanam, Ajšen takođe ne zna da bi uskoro moga da sazna istinu.

Epizoda 33:
Uftade je u svojoj glavi napravila plan i kreće u njegovo ostvarivanje. Ona dolazi kod Ajše pre ceremonije venčanja sa novinama Asuman umotanim kao poklon. Ajšen je veoma srećna što je vidi jer se oseća veoma usamljeno na venčanju. Međutim ova poseti je unervozila Savaša. Nesreća koja ostavi Atifa na samrti, stavlja Feride kao glavnu osumnjičenu. Ata i Uftade ponovo se prepiru da li da Ajšen konačno jažu istinu. Ajšen se ponovo oseća usamljeno i mora da izabere svoju sudbinu, da li da posluša svoje srce i izbor koje on otkucava. Sureja koja je pobegla a da je iko primeti, dočeka je veliko iznenađenje na autobuskoj stanici. Neočekivana situacija ponovo stavlja porodice Katioglu i Ataman u haos, tajni posetilac dolazi u Istanbul, od tada ništa neće biti isto.

Epizoda 34:
Nakon nesreće na gradilištu, i budući da je jedina osumnjičena, nakon što Atifovo srce prestane da kuca, Feride je u šoku i jedini izbor joj je da beži. U porodici Katipoglu, ne znajući šta se dešava u bolnici, svi su iznenađeni zbog novo člana porodice. Uftade je veoma oprezna zbog naprasnog pojavljivanj a tetke, Ajšen je srećna jer misli da ima nekoga ko će je štiti. Savaš ne može da pređe preko činjenice da je ostavljen na oltatu, odlučan je da ne bude jedini koji je izgubio i odluči da kaže Ajšen istinu. Turkan koja je kraljica intrige, ne traći vreme već mnogo zamršene situacije učini još gorima. Turkanina igra dovodi Savaša i Atu licem u lice.

Epizoda 35:
Savaš uleti u studio Katipogluovih, svi zaposleni su u panici, međutim Ata smirenim putem prilazi situaciji. Savaš koji nije uspeo da uništi konkurenciju svojim zlim planovima odlučio je da "spali sve mostove". Dvoje večitih neprijatelja otvoreno pričaju o prošlosti. ajšen koja je čula za situaciju odmah panično dolazi u studio. Zvuk pucnja je poruka koja označava da povratka nema. Atif odluči da ucenjuje Feride, sa jedne strane je zatvor, sa druge strane je život sa opsesijama. Turkan je za veoma kratko vreme smotala Ajšen oko malog prsta, otvorila je vrata za povratak svoje kćerke. Ece se brzinom vraća u Tursku. Nakon svega što je prošla Ajšen ne zna šta da radi, u međuvremenu Savaš kojem je srce slomljeno pravi grešku za greškom.

Epizoda 36:
Katipoglu porodica je zabrinuta kada čuju pucanj, u isto vreme Rezan i Sureja su u šoku zbog Savaševog psihičkog stanja. ajše i Ata u panici dolaze u vilu Atamanovih u toku porodične drama, njihv dolazak izazove još više tenzije. Ajšen videvši muškarca kojeg voli u takvom stanju izazove bol kod nje. Ata je nemoćan jer ne može ništa da uradi da olakša ćerkin bol. Razan pokuša da podseti Savaša ko je on zapravo. Savaš ne može da prihvati poraz, i ponovo se nalazi na granici smrti. Zid koji se stvorio između Savaša i Ajšen raste sve više. Ece to iskoristi za svoju prednosti pokuša da bude bliže Savašu. Feride koja je primorana da ostane u braku sa Atifom, saznaje da je Selim proveo noć u Neslihaninoj kući i to je porazi. Da stvar bude gora, ona mora da natera Selima da povuče tužbu koju je podigao protiv Atifa. Ata dobija ponudu da učestvuje u novom projektu preko kaucije, Savaš donese odluku da on učestvuje na istoj aukciji. Turkan prati sve veoma dobro šta se nalazi oko nje, i to iskorištava samo da bi zakuvala stvari. Kada otkrije veliku tajnu, neće joj biti problem da to kaže svima. Stigli smo na kraj puta, sve maske su pale, sve tajne su otkrivene.

KRAJ SERIJE