Gecenin Kraliçesi


O3 Medya  //  2016

Režija: Taylan Biraderler // Originalna priča: Ozan Aksungur // Broj epizoda: 15

Uloge: Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Funda Eryiğit, Deniz Celiloğlu, Seda Akman, Burak Deniz, Selim Bayraktar, Nihan Büyükağaç, Ömür Arpacı, Hürdem Reithmüller, Burak Demir, Reha Özcan, Pervin Ünalp, Derya Beserler, Naz Sayiner, Kaan Irevül...

------------------------------
 
Prevod: "Kraljica noći" // Televija: Pink


Sadržaj epizoda:

Epizoda 1:
Pre 30 godina, Aziz naredi da ubiju Osmana muškarca za kojeg misli da ga je izdao. Pre nego što umre, muškarac moli Aziza da se brine o njegovom jedinom sinu Kartalu, budući da je i njegova umrla i nema kome dag a ostavi. Osman se dvoumi jer se plaši da će to dete kada poraste krenuti u osvemu prema njima. Ali Aziz odluči da ga uzme sa sobom i odgaja kao svog sina. Nakon 30 godina, Kartal je oženjen sa Azizovom kćerkom ne zbog toga što je voli, već zbog toga što je ona psiho, koji je nekoliko puta pokušala da se ubije zbog njega. Kartal iz zahvalnosti pram Azizu kojeg voli kao oca i da ne bi dozvolio da on pati zbog kćerke, oženi sa sa njom. Iako je njihov brak u krizi ona brani Kartala od svog ljubomornog brata Merta i njene tetke koja živi sa njima zajedno sa svojim mužem i kćerkom. Mert je ljubomoran na Kartala jer on postao Azizova desna ruka u svim poslovima. Kartal odlazi na poslovni put u Francusku gde upoznaje Selim. Ona je polu turkinja polu francuskinja. Među njima se rodi ljubav na prvi pogled. Oni provedu noć zajedno. Kada se vrati u Instanbul Kartal traži razgvod, njegova žena poludi i izazove saobraćajnu nesreću. Aziz saznaje šta se desilo i preti Kartalu da ako ostavi njegovu kćerku saznaće ko je žena sa kojom je bio, pronaće je i ubiti. Selin dolazi u Istanbul kada je čula da je Kartal doživeo nesreću, ali on joj kaže da je srećno oženjen i da je sa njom bilo sve avantura. Ostavi joj novac i govori da više ne želi da je vidi.  Prolaze četiri godine, Selim sada ima trogodišnjeg sina i odluči da se vrati u Tursku da upozna polu brata koji se javio njenoj majci. Aziz je u jednom trenutku ugleda i zaljubi se u nju. Zaprosi je. Međutim ona mu govori da u njenom srcu jedino ima mesta za sina, na šta dobije odgovor da je tom detetu potreban otac i da mu pruži priliku. Pozove je u svoju kuću. Aziz upoznaje Selin sa Kartalom.

Epizoda 2:
Kartal je šokiran kada vidi ljubav svog života Selim kako dolazi u kuću pod ruku sa njegovim svekrom Azizom. On misli da je Selim došla da se sveti. Kartal upozori Selin da igra opasnu igru. Jer ako Aziz sazna da je Selin žena u koju je on bio zaljubljen u prošlosti neće se libiti da ih ubije oboje, upozori da je Azis čovek sa veoma mračnom stranom. Međutim Selin ne obraća pažnju na Kartalova upozorenja. Zbog toga Kartal odluči da prikaže Azizovu mračnu stranu.

Epizoda 3:
Pre nego što je Kartal dobio priliku da shvati da ga je Selin ostavila, on vidi Selin i Aziza zajedno. Esra poludi kada nađe Kartalovo oproštajno pismo i odlazi za njim. U međuvremenu Mert vidi da su se Selin i Osman vratili u Azizovu kuću i misli da je ona tu zbog novca. Huma i Hakan pokušavaju da ga smire da ne bi uradio ništa loše. Esra u potrazi za Katralom dolazi kod Emre. Aziz i Mert polude kada im Esra kaže da ju je Kartal napustio. Selin se pretvara kao da ne zna ništa. U isto vreme Selin saznaje da je Aziz pre četiri godine sprečio Katrala da bude sa ženom koju voli. Aziz je zabrinut za kćerkino zdravlje i odlučan je da što pre nađe Katrala. Katral odluči da sve prizna Azizu. U kući, Selin se i dalje pretvara i podržava Esru. Esra odluči da oduzme sebi život. Katral želi da kaže sve Azizu misleći da će tako raskinuti vezu između Selin i Aziza, ne znajući za sina od Selin, kada ga ugleda kako trči do Aziza, ubrzo menja svoj plan.

Epizoda 4:
Esra misli da ako dobije dete sa Katralom svi njihovi problemi će nestati i odluči da poradi na tome. Ali njen odlazak kod lekara ne prođe dobro kako se nadala. Aziz kaže svima da želi da se oženi sa Selin. Njegova najveća podrška je Esra. Mert, Hakan i Huma su sigurni da Selin želi samo novac. Oni takođe ubrzaju proces da saznaju Selininu prošlost. Katral je očajan kada sazna da Aziz želi da zaprosi Selin. Sa jedne strane se nalazi Esra koja bi dala sve za njega, a sa druge strane je Selin za koju misli da je došla da mu se sveti zbog prošlosti. Da bi pokazao koliko mu je stalo do Selin, on poziva njenu majku Šarlot i brata Sadika u vilu. Šarlot koja prepozna Katrala ne zna šta se dešava. Ona upozori Selin na tu opasnu igru koju igra, ali Selin ima svoje planove. Mert misli da njegov plan radi odlično, međutim odgovor koji Selin izgovori, iznenadiće sve u porodici.

Epizoda 5:
Fuat je saznao istinu koja veže Kartal i Selin i to se nalazi u Azizovim rukama. Karal će ponovo testirati svoju ljubav. Selin odlazi kod Aziza da raskinu, ali iznenađenje koje je tamo čekuje ostaviće je nemoćnu. Selin je ponovo suočena sa velikom preprekom koja stoji na putu njene ljubavi. Odgovori koji će dati uticaće kako na njen život, tako na život njenog sina i njene ljubavi. Nakon što Selin potpiše predbračni ugovor sleduje joj suočavanje. Mert koji je napustio kuću suočiće se sa ocem i osvetiti na neočekivani način. Esra nema pojam šta se zapravo dešava, ona je u svom svetu i mašta da okreće novi list u svom životu.

Epizoda 6:
Aziz koji je saznao istinu o prošlosti Selin i Kartala postavi ulitimatum. Ili će se Selin udati za njega ili će Kartal umreti. Selin je očajna i pristaje da se uda za njega. Međutim Kartal nema nameru da to dopusti. Nakon što Aziz objavi vest svojoj porodici dogode se neočekivani događaji koji uzdrmaju Azizov plan. Selin je saterana u ćošak, iako joj je teško ona donese svoju odluku. Kartal koji ne želi da izgubi ženu koju voli boriće se do kraja. U međuvremenu Oktaj saznaje gde je Huma, a njoj neće biti lako da pobegne od Oktajove pretnje. Dok Aziz, Selin i Kartal igraju igru mačke miša, jedan telefonski poziv promeniće sudbine svih njih.

Epizoda 7:
Selin je bez izlaza i udaje se za Aziza. U isto vreme Selinin otac Osmah se pojavljuje, Aziz je šokiran. Čovek čije je ubistvo naručio svoji pred njim živ i zdrav. u međuvremenu iako Huma ne želi ga blizu sebe, Otkaj je uvek oko nje. Igra počinje da postaje opasna, ovaj put Hakan nema nameru da se povuče. Iako je Mert započeo vezu sa Zerin, neočekivana situacija će se razviti između njega i Elif. Selin je neprijatno zbog igre na koju je pristala sa svojim ocem. Sadik ima nameru da sve objasni Kartalu. Osman to sprečava. On ima veliki plan a da bi u tome uspeo pored sebe ima partnera, osobu od koje se to najmanje očekuje.

Epizoda 8:
Selin je razapeta između očevog plana i Aziza, ali u nameri da spasi Kartalov život primorana je da nastavi sa igrom oko braka. Ali činjenica da se Kartal udaljio od nje lomi joj polako srce. Osma nastavlja sa svojim planom i govori Azizu da želi pola kompanije. Oktaj napravi korak dalje u svojoj igri sa Humom. Došao je trenutak da bude blizak sa Burču. Nakon što čuje malo Osmana, Esra postaje sumnjičava i želi da sazna gde su Kartal, Selim i Osman otišli. Mert više ne može da pondese šta se dešava sa njegovom porodici. Aziz je priteran u ćošak i mora da donese tešku odluku, a sada kada je Kartal takođe uvučen u igru odluka neće biti tako laka. Kartal odlučno istražuje Azizovu, Osmanovu i prošlost svog oca. On ne zna šta će otkriti i da posle toga nema povratka.

Epizoda 9:
Kartalov život je potrešen kada sazna da je Aziz naručio ubistvo njegovog oca. Isti taj Aziz kojeg je celog života smatrao svojim drugim ocem, je odgovoran za propast njegove budućnosti. Aziz koji je otkrio da je Kartal saznao istinu prepisuje polovinu kompanije Osmanu. Huma doživljava veliko razočarenje. Aziz je izgubio kontrolu. Ne znajući šta će dalje biti, donosi ogromnu odluku. Ne mareći za kompaniju, Esra meta je Selin, ona želi da čuje potpuno istinu od nje, i bez obzira koja cena bila, ona nema nameru da prepusti Kartala Selin. Mert je na neodređenom pravcu. Sa jedne strane su dešavanja u porodici dok je sa druge njegov emotivni život za koji on nema pojma da će se promeniti. Selin je suočena sa opasnošću. Kartal otkriva jednu po jednu tajnu. Ove tajne nisu samo o njegov ocu već i o Selin. Došlo je vreme za obračun između Aziza i Kartala.

Epizoda 10:
Kartal traži od Aziza odgovore u vezi smrti njegovog oca. Aziz nema mnogo toga da kaže, jedino ga moli da mu poštedi život. ALi pištolj opali i Aziz je pogođen. Esra koja je pokušala da ubije Selin ne zna šta da radi. Obračun između Esre i Selin neće biti lak. Esra želi samo jednu stvar od Selin. Uprkos Kartalovom pokušaju da objasni policiji šta se desilo, on je uhapšen zbog pokušaja ubistva. Cela porodica je očajna zbog Azizovog ranjavanja. Da se stvari pogoršaju Esra govori svima o vezi između Kartala i Selin. Od tog trenutka ništa više neće biti isto u porodici Alkan.  

Epizoda 11:
Osmanovom zamkom Kartal je u zatvoru. Aziz je jedini svedok ali on se još uvek ne budi. Kartal traži način da izađe iz zatvora i način da uhvati Osmana. Selin je očajna zbog Kartala. Odlazi da ga poseti, i vreme je da mu otkrije istinu. Osman misli da mu plan savršeno radi, i nakon što se smesti u kancelariju, dobija poziv od Kartala da ga poseti. Ova poseta neće bili laka za Osmana, koji će morati da donese važnu odluku. Huma je odlučna i želi da se razvede od Hakana, samo što on ne prihvata tu ideju. Kartal i selin se bora sa razdvojenošću. Iako je Aziz probudio, Kartal je suočen sa ozbiljnom opasnosti.

Epizoda 12:
Ranjenog Kartala odvoze u bolnicu. Međutim Kartal ima druge planove na umu. Vreme je da se uzme Azizova izajava, ali pre razgovora sa policijom Aziz zove Selin, ima predlo za nju kako da oslobodi Kartala.  Osmane paniči, mora da pronađe način kako da ućutka Aziza, nakon što Oktaj odbije da mu pomogne, on odluči se na drugu opciju ne smetajući mu da za to koristi svoju kćerku i unuka. Burču je saznala da je Oktaj njen otac i više ne želi da ga vidi. Huma je i dalje odlučna da se razvede. Esra je sigurna da je Kartal nevin, i spremna je na sve da bi oslobodila Kartala. Odluka koju donosi šokira sve.

Epizoda 13:
Kartal i Selin su napokon zajedno, međutim njihova sreća je vezana za Kartalovu slobodu. Oktaj je primoren da izabere stranu. U isto vreme Esra priznaje zločin i daje izjavu, aiko teško ubeđuje policiju Esra nema nameru da odustane od Kartala. Aziz je za petama Kartalu i Selin. Osman još uvek nije ostvario svoje ciljenje, zbog čega odmah povuče korak. Sadik koji je saznao o očevoj igri želi samo jednu stvar da se desi pravda. Vreme je došlo da dođe u Azizovu vilu i priča sa svima. U isto vreme Selin saznaje istinu koju su znali svi sem nje. Vreme je došlo da se završi ta noćna mora.

Epizoda 14:
Dok Kartal beži od police, Selin dolazi da ga spasi. U međuvremenu policija je šokirana kada sazna da je Aziz odgovaran za smrt Kartalovog oca. Aziz ne može da se odbrani. Aziz je na koran da izgubi sve, prvenstveno porodicu. Osman misli da se oslobodio Kartala, ali greši. Selin koja se napokon srela sa Kartalom obračuna se sa svojim ocem. Esra nema više nade u vezi Kartala, odluči da podnese razvod, oslobodiđe Kartala, ali postoji cena koju mora da plati za svoju slobodu. Došlo je vreme da Aziz plati za sve što je uradio. Aziz shvati da za njega neće biti mira dok je među živima.

Epizoda 15:
Automobil udara Selim, Esra sedi za volanom. . Huma je zarobljena između muškarca koji je teši i muškarca kojeg voli. Mert je ostavio tamni deo svoje prošlosti i krenuo je novim izabranim putem.  Niko od njih nije mislio da će Aziz koji je kontrolisao njihove živote više biti deo njihove svakodnevnice. Na Azizovu žalost cela njegova porodica mu je okrenula leđa. Katral, Esra, Huma i Mert su se borili sa snažnim vetrovima, koji su ih nosili u različite smerove, sada su jaki i spremni da izaberu svoju sudbinu. U ovom svetu, svi su oni shvatili da je put do sreće popločan strpljenjem, ljubavi i smirenosti. Svi zalužuju da budu srećni, svi.

KRAJ SERIJE