Samanyolu

Ay yapin  // 2009 - 2010
 
Režija: Andak Haznedaroglu // Originalna priča: Melek Gençoglu i Ece Yörenç
Broj sezona: 1  //  Broj epizoda: 29
 
Uloge: Özcan Deniz, Kenan Ece, Eray Özbal, Nesrin Cavadzade, Hatice Aslan, Vildan Atasever, Hülya Darcan, Zeynep Özder, Eda Andaç, Ayça Bingöl, Melike Emiroglu, Nükhet ekinci, Kivanç Kasabali...

------------------------------

Prevod: "Opasna ljubav" // Televija: Pink


Sadržaj epizoda:

Epizoda 1:
Ovo je priča o jakoj i nepoštenoj borbi dve žene za srce jednog muškarca. Za njegovu ljubav one su spremne da učine sve. Zulal je Feridina kćerka koja trenira balet. Njena majka odlazi u posetu Nedžatovom ocu koji umire i kaže Zulal da mora reći Nedžatu za njegovo stanje. Melek pita Zulal jesu li ona i Nedžat u svađi a Feride njena majka kaže da se samo nisu videli nekoliko godina ali da nisu u svađi. Džejns je devojka sa kojom je bio Nedžat. Zulal šalje Nedzatu poruku i kaže da stanje njegovog oca jako loše. Nedžat se seti kako je poljubio Zulal i kako ga je ošamarila. Melek je ta koja je videla kako je Nedžat poljubio Zulal. Nedžat dolazi da vidi svog oca i teško mu je videti ga u takvom stanju. Otac mu kaže da će sve sto ima prepisati na njega, da on jednostavno umire. Nedžat kaže Evset da se zaljubio u Zulal pa da je poljubio i da ne može da se nosi sa tim. Nedžat i Zulal se sreću i nije im svejedno. Nedžatov otac umire.

Epizoda 2:
Nedžat pokušava da se opravda kod tetke da joj kaže da nije zaljubljen u Zulal, jer mu je tetka rekla da je sve saznala od Evset, da je on zaljubljen u Zulal i da je neizmerno voli. Nakon što to kaže Nedžatu, on joj odgovori da to nije tačno već da na Zulal gleda kao na sestru. Nakon toga mu tetka kaže da Zulal nije njena kćerka što Nedžata ostavi bez reči. Tetka kaže Nedžatu da ona ne može imati dece pa da je zato Zulal uzela kao svoje dete. Nedžatu je drago što to čuje ali je i iznenađen. Tetka ispriča Nedzatu kako je Zulalina prava majka došla u situaciju da nije želela da rodi Zulal ali da nije mogla ni da abortira a baš tada je ona, njegova tetka tražila pomoc od doktora da zatrudni, ali uzalud, nije bilo moguće, pa se nakon toga dogovorila sa tom ženom da ona rodi Zulal i da je da njoj, tako je i bilo. Od tada je ona Zulalina majka. Belkis je ta koja se želi dočepati bogastva Nedžatovog oca.

Epizoda 3:
Hatidže je našla neku belešku od Fahrija koji je uspeo da pre smrti nešto napiše. Evset je prava majka od Zulal, ali iako je sada blizu nje ne dozvoljavaju joj da joj kaže ni tetka ni bilo ko. Nedžatu je rekla tetka da ne sme nikada reci Zulal da nisu rođaci, iako je ona ljubav njegovog zivota ne sme joj reći istinu. Nedžatu je teško što je trenutno u bezizlaznoj situaciji. On odlazi do Zulal na žurku na kojoj je ona sa svojim prijateljima i dok ona pleše sa prijateljem, on se priseća tetkinih reči.

Epizoda 4:
Feride je otpuštena iz bolnice i došla je kući. Nedžat odlazi na nekoliko dana. Do aerodroma ga vozi Zulal. Nedžatova maćeha dolazi i govori Feride da napuste njenu kuću jer je ona sad vlasnik kuće, a ne Nedžat. Nedžat uzima njen vlasnički list i pocepa ga. Zulal nakon svega počinje plakati jer joj je teško zbog svega. Zulal odlazi da trenira malo. Tamo sreće Namika pa odlazi sa njim na kafu. Nedžat dolazi u hotel. Nedžat se vraća kući, a Zulal ga ispituje za Edu šta su radili i gde su bili. Ajhan dolazi kod Feride u posetu.

Epizoda 5:
Nedžat odlazi na piće sa koleginicom sa posla koja ga ubedjuje da rade zajedno. Tolga, njen bivši postaje ljubomoran kada je vidi sa Nedžatom. Zulal čeka za stolom sa porodicom Nedžata, jer treba da proslave zajedno. Melek priča sa Nedžatom u vezi ljubavi i on joj savetuje da da ne ispušta priliku da mu kaže sve sta oseća. Nakon toga Nedžat odlazi do Zulal i tu nastaju romantični trenuci i reči pune ljubavi. Nedžat se izvinjava Zulal jer je mislio da joj se sviđa Namik. Zulal kaže Nedzatu sad kada se on izvinuo ona treba da zaboravi na sve to i da je tu rešen problem. Nedžatovoj maćehi je sve bačeno u vodu, ništa joj ne ide od ruke.

Epizoda 6:
Zulal i Melek pričaju, a Melek priznaje Zulal da voli Nedžata i to odavno, pa da mu želi priznati to. Zulal je šokirana tim saznanjem. Melek je odlučila da ne ide da se školuje zbog Nedžata. Nuket je rekla bratu da če se njena majka venčati. Čim je Nedžat preslušao poruku koju mu je Nuket poslala, zove je i pita šta se desilo. Belkis sada igra drugu ulogu, želi da bude posvađana sa ćerkom. Hatidže udara auto ispred kuće, i to saznaje Nedžat ali saznaje i to da to možda nije bio nesžetan slučaj, već da je to sve isplanirano da ne bi svedočila o smrti njegovog oca. Evset saznaje od Feride da je Melek odustala od školovanja zbog Nedžata.

Epizoda 7:
Zulal sad ne zna šta da radi kada je Melek u pitanju. Boli je i njena odvratnost prema njoj, ali i saznanje da voli i da je zaljubljena u Nedžata. Teško joj je. Sa druge strane Nedžat je očaran sa Zulal i samo čeka priliku da je osvoji, naročito od onog dana kada je saznao da nisu rod. Nedžat pita Zulal što su ona i Melek ljute jedna na drugu. Evset nakon toliko godina ugleda Omera, za kojeg je mislila da više nije živ. Dok se Melek svađa sa majkom odlučuje da joj kaže da će otići i da će je se tako rešiti ali da je nikada više neće videti. Kada Melek vidi majku da plače. odlučuje da joj se izvini. Na zabavu dolazi i Nedžatova maćeha sa svojim budućim mužem.

Epizoda 8:
Svi se pitaju gde je Evset, svima je čudno što se nije vratila iz kupovine sa Feride. Melek vidi kako su bliski Nedžat i Zulal. Evset odlazi do Omera kako bi pričala s njim. Evset kaže Omeru da se drži dalje od nje i porodice. Kaže mu i to da ga je volela, a on dok je sa njom bio oženio je drugu. Evset govori Omeru da Melek nije njegova ćerka vec Halilova ali Omer joj ne veruje. Evset ispriča sve Melek šta se desilo sa Omerom. Evset je i Feridi sve ispričala. Melek pronalazi majčin prsten koji ona mrzi ali ipak ga čuva pa ga stavlja na ruku. Omer kupuje kuću u Evsetinom komšiluku, pa Omer ugleda prsten na Zulalinoj ruci i pomisli da je ona njegova kćerka.

Epizoda 9:
Omer ostaje bez reči kada vidi prsten, pa mu sad nije jasno odkud njegov prsten kod Zulal. Tu se svi upoznaju kao komšije. Melek i njen otac su policiji prijavili Omera i njegove ljude koji se motaju po komšiluku, ali na kraju ispada da su oni njihove prve komšije. Omer pita Nedžata da li ima kćerku i da li je to Zulal ili Melek. Nedžat je sad primoran da izabere da li da kaže istinu Omeru ili da laže. Nedžat na kraju kaže Omeru da krene ispočetka i da se ne obazire na prošlost. Belkis ne zna da je Nedžat pokrenuo posao sa porodicom Andak.

Epizoda 10:
Omer je siguran da je Zulal njegova ćerka pa sve radi samo da joj je sve bliže. Nedžat sa druge strane zna da je ona njegova kćerka pa odmah preduzima mere i kaže Omeru da se drži podalje od njih. Omer mu kaže da je siguran da je na pravom putu. Zulal shvata da su svi protiv Omera pa im svima kaže da se ružno ponašaju prema komšijama. Zulal je odnela tortu da se izvini Omeru i njegovim ljudima. Melek i Efsun sa Halilom žele da odu da žive u drugu kuću. Zulal misli da Melek to radi zbog nje. Evset saznaje da je Omer bolestan ali se sad pitaju ona i Feride da li je to gluma, samo da bi se zbližili. Namik kaže Zulal da je voli pa je pokuša poljubiti baš u trenu kada je Nedzat naišao,  Nedžat udara Namika govoreći mu da se drži dalje od Zulal. Nedzat moli Namika da ode i da ga ne tera da priča sve što zna.

Epizoda 11:
Feride pita Zulal šta se desilo, ona govori da je Namik hteo poljubiti a da ga je nakon toga Nedžat udario. Zulal je ljuta na Nedžata i kaže mu da se drži dalje od nje, da je ne štiti više. Namika pita sestra ko je Nuket. Zulal je postupila tako kada je rekla Nedžatu da se drži dalje od nje, baš zbog toga jer ga je videla dok se ljubio sa Melek. Nedžat govori Zulal da mu je Melek rekla da gaji neka osećanja prema njemu i da ga je poljubila, ali da joj je on rekao da ne oseća ništa prema njoj, i da je nakon toga otišao. Belkis odlazi do Zulalinog oca i pokušava da se s njim dogovori da osvoji svoju kćerku a na taj način da dođe do bogastva. Nedžat za to sazna i odlazi do Belkis, govoori joj da  ispituje smrt svog oca i da ako se ispostavi da ona stoji iza toga odvešće je u propast. Belkis kaže da Zulal nije njegova rođaka i da će uskoro svi to saznati.

Epizoda 12:
Sve iznenadi Zulalina odluka da se želi udati za Namika pa odmah nakon što su došli u posetu Namik i njegovi roditelji, odluče da će odmah u subotu biti veridba. Belkis je ljuta jer Namik je taj koji povređuje njenu ćerku pa mu se želi osvetiti. Namik je šokiran što je Zulal pristala na udaju a Nedžat je očajan. Melek prizna ocu da voli Nedžata. Omer se razbolio i završio u bolnici. Veridba se dogodila, došao je dan i Zulalinog venčanja sa Namikom. Dolazi i Nedžatova sestra na venčanje pa kaže Namiku da ga mrzi jer joj je upropastio život. Zulal i Namik se venčaju i niko im ne spreči vjencanje. Nedžat kao i njegova sestra su očajni jer su im se upravo venčale osobe koje vole.

Epizoda 13:
Nedžat odlazi sa svadbe pre nego što ode poželi sve najbolje mladencima. Svima je čudno sto je Zulal pristala na venčanje sa Namikom, ali sad je već za sve kasno. Melek koristi gužvu pa ponudi Nedžatu da plešu, ali on napušta svadbu i odlazi. Nuket sva očajna i van sebe odlazi i voza se autom. Belkis očajna je zove na telefon ali se ona ne javlja, Nedžata vozi njegova bivša. Nedžat je saznao koji je razlog svadbe između Zulal i Namika. Nuket je izgleda trudna. Eda je ta koja je pokušala da dođe do Nedzata. Pošto je Omeru jako loše svi su otisli kod njega čak i Zulal koja prvi put dolazi u svoju bivšu kuću nakon venčanja. Zulal odlazi do Omera, a Omer joj kaže da pre nego što umre želi samo da sazna da li je ona njegova ćerka, i žerka od Evset nakon čega Omer umire. Zulal sva izbezumljena stoji šokirana je njegovim rečima, a Evset pada u nesvest.

Epizoda 14:
Zulal ne zna šta da misli pa odmah pita Evset šta je to Omer hteo da kaže. Namik odlazi u firmu da vidi Zulal ali je ne zatiče tamo. Belkis saznaje da će danas doktor sudski uraditi autopsiju pa preduzima potrebne mere. Namik kaže da Burdžu je ta koja je osramoćena, da mu ništa ne znači. Belkis je sve rekla Nedžatu za Namika i kaže Namiku u facu da će uništiti i njega i njegov brak. Nuket je trudna sa Namikom ali ne želi abortirati, već im pružiti novu šansu jer će se možda njihov brak završiti zbog Burdžu, pa će na taj način sebi pružiti novu šansu. Namik nije za to pa traži od Nuket da abortira. Omer je umro, a Evset ne ostaje drugo nista vež da kaze Zulal istinu. Zulal saznaje istinu da ju je Evset rodila a Feride je usvojila, i da ona nasleđuje sve od oca Omera koji je upravo umro.

Epizoda 15:
Kada Zulal sazna istinu ostaje bez reči, sve joj se smrači pred ocima. Na sve to saznaje i to da ona i Nedžat nisu rođaci i da je i on istinu znao celo vreme ali da je ipak ćutao. Zulal se sruši celi svet. Uzima nasledstvo od oca i kaže svima da ih ne želi više nikada videti. Nuket je trudna i taj adut želi iskoristiti njena majka. Melek kaže majci da od danas ne ide na predavanja jer sad zna da joj je Feride pomagala zbog ZUlal. Zulal provodi noć sa Namikom. Melek je očajna jer nije znala da joj je Zulal sestra. Nuket saznaje da Zulal nije Nedžatova rođaka. Feride je dobila srčani napad. Zulal se pomiri sa Melek ali i sa Feride koja je na samrti. Zulal kaže Nedžatu da bi volela da je saznala svu istinu pre nego što se udala.

Epizoda 16:
Nedžat pita Zulal da li voli Namika ili ne, da li se za njega udala zbog Melek. Taman da mu odgovori, Namik dolazi do njih. Namik kaže Nedžatu da mu je žao što je on bio u pravu, pa ga nazove rođakom. Evset i Zulal prilaju pa je Evset nazove ćerkom ali joj Zulal kaže da je ne može zvati mama jer je doživljava kao Evset. Halil napušta kuću zbog Zulal jer je saznao istinu. Nakon što Zulal pročita da je Nedzat voli kao ženu odlucuje da mu kaže da sad zna sve, ali mu govori i to da je ona njega uvek tako volela, ali da su zakasnili za svoju ljubav.

Epizoda 17:
Namik sve pozove svojoj kući kada Zulal otpuste iz bolnice. želi da saopšti svima neku vest. Namik pred svima kaže da je Zulal trudna. Svi su šokirani kada čuju za to naročito Nedžat kao i Zulal koja nije znala. Namikovi roditelji se protive bebi koju čeka Zulal jer se boje zbog nasledstva. Namiku je drago što će postati otac, ali Zulal plače jer to nije očekivala. Zulal kaže Nedžatu kada je spavala sa Namikom, baš onog trena kada je saznala da je Evset njena majka. Nedžat je ljut na Zulal i teško mu je palo to da je Zulal pristala drugom biti žena. Nuket je očajna jer Nedžat sad zna da je trudna sa Namikom. Nuketina majka javlja Namikovom ocu da je Nuket trudna sa njegovim sinom.

Epizoda 18:
Nedžat odlazi u kafić u koji dolaze i Zulal i Namik pa se iznenade kada ga vide tu. Nedžat je očajan pa odmah da do znanja Namiku da zna da mu je sestra trudna sa njim, ali Namik ne želi da to Zulal sazna. Zulal saznaje istinu i odlazi od Namika iz kluba. Zulal sazna da je Nuket trudna samo mesec dana, a da je Zulal trudna tri nedelje i da je to uradio sa Nuket dok je dogovarao svadbu sa Zulal. Zulal je očajna i izlazi iz kluba a Namik je ljut jer ga je Nedžat izdao i rekao istinu Zulal. Nedžat odlazi sa Zulal da šetaju a Edu zove majka da dođu odmah kući. Nuket je uplašena šta će se sad desiti ali njena majka je teši i kaže da će sve biti u redu.

Epizoda 19:
Nedžat odlazi sa Zulal da šeta dok je Namik moli da mu oprosti a ona mu kaže da joj da malo vremena. Evset kaže Feride da moraju pričati sa Zulal da ne brine više za nju. Namik zove Edu da dođe kod nje kako bi pričao jer nema gde da ide. Zulal ne zna šta da radi, pa pita Nedžata šta on misli a on joj kaže da će je podržati bez obzira šta uradila. Profesor kaže Melek da je doživljava kao nešto više pored koleginice i studenta i da mu je prijatno provoditi vreme sa njom. Ona se iznenadi ali joj biva i drago da to čuje. Eda želi da ona i Nedžat postanu partneri. Nedžat je predložio Nuket da radi u firmi.

Epizoda 20:
Otac govori Edi da pokuša da se zbliži sa Nedžatom. Pošto je Eda shvatila šta otac pokušava ona mu i kaže da je sateran u ćošak i da mu je jedini izlaz da mu se ćerka uda za Nedžata. Namik je ipak opet nekako uspeo ubediti Zulal da se vrati zbog bebe. Zulal je slaba na bebu pa odlučuje na taj čin. Melek je sve bliža sa profesorom, čak je i upoznala njegovu ćerku. Nedžata pita Belkis zašto on proganja Hatidže, a on joj odgovori da to pita nju. Zulal nazove Nedžata i kaže mu da joj oprosti jer je na takav način otišla od njega. Belkis dolazi kući i pita gde je Hatidze a druga sluskinja joj kaže da je došla, uzela svoje stvari i otišla. Belkis je stalno sa svojim mužem ali je ubija to što vidi da on gleda u njenu ćerku kao u ženu. Namik doživljava nesreću. Belkis se brine jer Hatidže nema.

Epizoda 21:
Eda javi Nedžatu da je Namik imao nesreću. Svi dolaze u bolnicu a Belkis pita muža ko je Zafer koji mu je poslao poruku da je Namik imao nesreću. Zulal pozli kada sazna da je Namik u operacionoj sali i da je u teškom stanju bio kada su ga dovezli. Namiku je potreba krv, nulta krvna grupa. Eda grli Nedžata kada dođe do bolnice i kaže da joj je teško zbog brata. Nuket odlazi u bolnicu kada sazna za Namika. Nuket je ta koja spašava život Namiku jer mu je ona dala krv.

Epizoda 22:
Halil se vraća kući kada svi odu po njega. Belkis su zatvorili u pritvor dok ne bude saslušanje jer je očigledno da je jedina ona u koju sumnjaju da je kriva za smrt Nedžatovog oca. Belkis je očajna jer je drže zatvorenu. Namik je kući došao i služi ga Zulal. Melek zeli da pozove profesora na slavlje povodom povratka njenog oca. Namik tajno pozove Nuketi dogovara se s njom za sastanak dok Zulal leži u suzama. Namik odlazi u krevet i želi da bude sa Zulal ali ona ga odbija, on joj udara šamar i pokazuje svoje pravo lice. Nedžat nakon razgovora sa Zulal shvata da se nešto događa i odmah odlazi da priča s njom, ali Namik kaže da ne želi da se slučajno sastaje sa Nedžatom.

Epizoda 23:
Nakon što Nedžat dođe do Zulal, Namik joj kaže da ga otera i da se ne meša više u njihov odnos što Zulal i uradi. Melek je pomalo ljuta jer joj otac ne dozvoljava da Alija gleda drugim očima, shvata to iz njegovih reči. Namik se dogovorio da se nađe sa Nuket u osam sati. Melek pred svima na večeri kaže da je odlučila da se uda za Alija, njenog profesora. Halil poludi kada to čuje pa je otera u sobu. Namik više ne radi u firmi. Namik i Nuket izlaze na veceru. Melek odlazi do Zulal a Nedžat ih doveze. Kada dođu kuci Melek pita Zulal gde je Namik a ona mu kaže da je izašao sa drugovima. Evset predlaže Halilu da prvo upoznaju Alija pa da odluče da li da daju Melek njemu ili ne, ali Halil ne želi ni da cuje. Ali, Nedžat, Melek i Zulal odlaze jedan dan u šetnju i provod. Zulal i Nedžat se krenu poljubiti.

Epizoda 24:
Namik je nagovorio Nuket da dođe do njega kući pa da idu na večeru jer Zulal nema i neće doći večeras. Nuket luda pristaje na to pa dolazi po njega. Nedžat krene da poljubi Zulal ali na kraju Zulal stane, okrene glavu. Nuket i Namik su opet zajedno i to je drago obome. Namik želi da odvede Nuket svojoj kuci jer nema Zulal večeras. Evset zove Melek i kaže da je otac rekao dok god ne prekine vezu sa Alijem da se ne može vratiti kući. Namik ipak uspe dovesti Nuket u svoju kuću. Nuket nazove majka i shvati da je Nuket kod Namika u kući pa odmah želi da ode tamo da je dovede. Pošto je Melek očajna jer joj otac ne da da se viđa sa Alijem, odlučuje da ide kod Zulal pa tako krenu svi kući. Belkis dolazi kod Namika i Nuket.

Epizoda 25:
Belkis traži od Namika da joj obeća da će okončati brak kada dođe vreme za to jer ona ima plan. Eda pije. Eda zove Nedžata i Zulal i Melek čuje razgovor. Zulal shvata da je Namik laže. Nedžat sazna da Belkis želi da radi sa Namikom. Zulal kaže svu istinu Melek i kaže joj da nikom ne govori sve to jer zeli da Nedžat bude srećan sa Edom. Namik javi Zulal da su Belkis i Namik imali sastanak u njegovoj kući. Zulal kada sazna stošta odlazi od Namika bar mu kaže da ide ali on je zaključao vrata pa joj ne dozvoljava. Melek je kod Alija i moli Zulal da nikome ne govori da je od sada kod njega. Zulal joj kaže da mora reći ili bratu ili majki jer će kad tad tražiti da je čuju. Zulal saznaje da je Eda kod Feride i Evset otišla na večeru sa Nedžatom. Zulal kaže Melek da joj je teško, ali da svim silama pokušavaju da ona i Namik ostanu zajedno zbog bebe. Ali razgovara sa Belkisinim advokatom koju je Ali pokušao zavesti. Nedžat izenadi Zulal. Edin stan je sav uništen.

Epizoda 26:
Pošto je Edi opljačkan stan, Nedžat predlozi Edi da ostane kod njega kući. U tom trenu dolaze Melek i Zulal. Svi zajedno večeraju. Zulal teško pada kada vidi Edu u blizini Nedžata. Nuket i Namik se opet viđaju pa ga ona pita da li ako bude sve među njima u redu da mu rodi dete. Arzu dolazi u lokal gde se Ali viđa sa svojim kolegom. Belkis očajna čeka Alija, ali njega nema. Dok je Zulal sama kući Namik je sa Nuket u vikendici pa želi da odmah razgovara sa Belkis kako bi joj sve otvoreno rekao. Zeal pozove Zulal i kaže da su kupili unučetu mnogo igračaka pa je pita kako se Namik brine za nju. Zulal odlazi na pregled i saznaje da nosi sina. Zulal je srećna jer je uvek želela da ima sina. Nuket ugleda Alija sa Belkisinom advokaticom pa joj je čudna njihova bliskost. Eda javlja Namiku da će imati sina. Nedžat čuje razgovor i teško mu je. Zulal kaže Namiku da je sigurna kako bi njen sin voleo da je on danas bio na pregledu. Zulal nađe Nuketinu ličnu kartu u njegovim pantalonama.

Epizoda 27:
Kada Zulal nađe Nuketinu ličnu kartu kod Namika u pantalonama postaje jako ljuta. Halil udari Evset. Eda traži od Nedžata da je oženi i da joj pomogne da sredi kuću. Belkis je platila bivšeg radnika firme da prati Alija. Zulal želi da ona ode do Nuket i vrati joj ličnu kartu. Zulal kaže Namiku da je Nuket voli jer joj je pričala kada je izgubila bebu pa kada mu je dala krv i sve to, pa da je smatra prijateljicom. Zulal je pozlilo. Voze je u hitnu. Eda se ne usuđuje ući u kuću pa se vraća sa Nedžatom. Melek gleda vencanicu. Zulal zbog jakih bolova morala je na operaciju, ali nažalost gubi bebu. Namik dolazi u bolnicu i saznaje da je Zulal izgubila bebu.

Epizoda 28:
Kad Nedžat sazna da je Zulal izgubila bebu odmah odlazi u bolnicu i biva pored Zulal. Zulal se budi i shvata da je izgubila bebu, pa odmah počne plakati. Melek ulazi kod Zulal i teši je. Zulal poludi kada vidi Namika koji je došao da je vidi pa mu kaže da sve zna, i za Nuket i sve, pa da je neće više tući i zatvarati u kuću jer nemaju dete i neće ga morati više trpiti. Nuket sazna da je Zulal izgubila bebu. Melek sve ispriča pred svima kako je Zulal rekla da je Namik tukao i zaključavao te maltretirao. Svi polude kada to čuju a pogotovo Nedžat koji odmah reaguje na sve to. Namik želi da pobjegne. Nuket ga u tome spreči. Kada Nedžat dođe do Namika ugleda još i Nuketin auto pa dodatno poludi. Nedžat dolazi i udara Namika pa pita i njega i Nuket kako su to mogli uraditi. Namik samo pada a Nedžat ga udara. Nedžat pljune na Nuket i na Namika pa joj kaže da mu više nije sestra. Baš u trenu kada je Nedžat udario Namika dolaze njegovi roditelji pa ga zateknu u takvom stanju i to pored Nuket. Melek se udaje sutra. Već je sve pripremljeno. Zulal dolazi kući i pored nje je Nedžat. Eda je otišla iz Nedžatove kuće i Nedžat je zove pitajući je što je otišla a ona mu kaže da je posljednja osoba koja bi trebalo da tamo bude. Belkis je očajna kada sazna da se Namik ne želi razvesti od Zulal. Belkis je uhapšena za ubistvo. U toku je Melekino venčanje na koje dolazi i Namik.

Epizoda 29:
Melek je u venčanici i svi su srećni zbog nje. Namik kvari sve dolazeći na njihovu svadbu. Namik vadi pištolj i nanišani Nedžata pa na Zulal, ali na kraju puca sebi u glavu. Zadnje reči su mu bile da Bog da da Zulal nikad ne bude srećna. Zulal je poludela nakon što se Namik ubio pred njima. Nuket plače a Ali je teši i kaže joj da je zove kad god joj bude šta trebalo. Namika odvoze u hitnu i ostao je živ ali je u jako teškom stanju. Belkis je u zatvoru. Namik se bori za život. Zulal je došla malo sebi. Melek je ljuta jer joj je Namik upropastio venčanje. Svi sa nestrpljenjem čekaju šta će se desiti kad se Namik probudi i hoće li se uopšte probuditi. Otac javlja Edi da je Namik umro. Namika sahranjuju. Nedžat i Nuket su se pomirili. Ali i Melek dolaze na večeru kod svojih i Halil se pomiri sa Melek. Nedžat zaprosi Zulal. Zulal pristane i jedno drugom obećaju da više nikada neće biti ničiji već da će oni jedno drugom biti verni.

KRAJ SERIJE